Over ons

Maak kennis met Ronald Vermeulen

Eigenaar Ronald Vermeulen is al meer dan 18 jaar actief als timmerman. Waar voorheen allerlei timmer- en onderhoudswerk werd uitgevoerd heeft hij zich inmiddels gespecialiseerd. Hij richt zich voornamelijk op de vakkundige productie en montage van raamkozijnen, deuren en deurkozijnen. Hij heeft hierin een flinke hoeveelheid kennis en ervaring opgebouwd.

Eigen werkplaats

In de ruime en vooral goed uitgeruste werkplaats van Ronald Vermeulen in Heinenoord worden alle opdrachten voorbereid. Zoveel mogelijk voorbereiding gebeurt in de werkplaats. Zo wordt de overlast van de werkzaamheden bij u thuis of bij het bedrijf tot een minimum beperkt.

Timmerwerk in de Hoeksche Waard, Rijnmond en Drechtsteden

Gevestigd in Heinenoord bedient RVTO een ruime regio. Van de Hoeksche Waard (o.a. Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, 's-Gravendeel, Numansdorp) tot Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Spijkenisse vindt u de kozijnen van Ronald Vermeulen. Ook in de omgeving van Dordrecht wordt regelmatig een stuk vakwerk afgeleverd.

Duidelijke afspraken, een helder én concurrerend tarief, vakmanschap en kwaliteit zijn de belangrijke aspecten om te kiezen voor RVTO.