Onderhoud

Zijn de raamkozijnen of draairamen van uw huis of bedrijf aan vervanging toe?
RVTO is gespecialiseerd in kozijnen en deuren, u bent dan dus aan het juiste adres!

Kozijnen vervangen?
Soms zijn kozijnen aan vervanging toe, of soms wilt u verbouwen waardoor er wijzigingen aan uw raamkozijnen moeten plaatsvinden. Ronald Vermeulen vervaardigd in de eigen werkplaats uw nieuwe kozijnen. In eigen beheer, soms samen met een vakkundig collega, plaatst Ronald de nieuwe kozijnen in uw huis of bedrijfspand.

Voor het vervangen van enkelglas kunt u bij Ronald Vermeulen terecht. Het enkelglas wordt dan vervangen door dubbelglas HR++.

Ook voor de afwerking kunt u bij ons terecht. Van een fraaie vensterbank tot klassieke koplatten. Wij werken de binnenzijde geheel naar wens af zodat uw klus in 1x geklaard is.

Kozijnen opknappen?
Hebben uw kozijnen beschadigingen of houtrot? Dan kunnen wij uw kozijnen in bepaalde gevallen gewoon repareren. Door houtrotreparatie kunt u weer jaren plezier hebben van uw bestaande raamkoijnen. Wanneer bij herstel blijkt dat het hout te ver is aangetast, dan kunnen er ook delen worden vervangen. Na afwerking zijn uw kozijnen weer als nieuw!

Nieuwe houten kozijnen
Raamkozijnen worden al sinds jaar en dag geproduceerd van hout. Tegenwoordig worden ook andere materialen gebruikt. Zo komt u ook met regelmaat kunststof kozijnen tegen. Toch blijft hout het meest gebruikte materiaal. Hout heeft een uitstekende isolatie van geluid en warmte én het heeft de meest authentieke uitstraling.

De kozijnen specialist van de regio Hoeksche Waard, Rijnmond en Drechtsteden
Gevestigd in Heinenoord bedient RVTO een ruime regio. Van de Hoeksche Waard (o.a. Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, 's-Gravendeel, Numansdorp) tot Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk en Spijkenisse vindt u de kozijnen van Ronald Vermeulen. Ook in de omgeving van Dordrecht wordt regelmatig een stuk vakwerk afgeleverd.